WELKOM OP MIJN WEBSITE VOOR LIFESTYLE SUPPORT


Mijn missie is mensen inspireren en ondersteunen bij hun eigen gezonde transformatie! Het laten ervaren dat kleine aanpassingen, gericht op gezonde voeding, voldoende beweging, intrinsieke motivatie en persoonlijk Inzicht, een duurzame gedragsverandering te weeg kan brengen.

Positief en FIT in het leven staan, betere zelfcontrole over je eigen body & mind en het vinden van jouw balans in het leven vind ik als Lifestyle Coach erg belangrijk. 

Tegenwoordig ervaren we steeds meer druk om op allerlei gebieden te moeten presteren. Helaas draagt dit in veel gevallen bij aan een manier van leven waarbij je minder goed voor jezelf zorgt. Hierdoor creëer je al snel een Body & Mind-set waar je niet vrolijk van wordt. Daarbij kost het vaak veel moeite en energie om de ontstane gewoontes te doorbreken, jezelf te herpakken en aan de slag te gaan met het opzetten en volgen van jouw eigen gezonde leefstijl...  

Mijn passie is tevens mijn uitdaging, mensen bewust maken van hun huidige Lifestyle gedrag, voedingspatroon & bewegingsactiviteit. Doormiddel van intensief samenwerken, motiveer ik jou om samen met mij als Lifestyle coach en personal trainer alles op alles te zetten om naar het door jou gestelde doel toe te werken en te behouden.


Big Difference staat dan ook voor: 

 • Kwaliteit boven kwantiteit
 • Motiveren en inspireren
 • Deskundig en eerlijk advies
 • Persoonlijke aandacht 
 • Respectvolle benadering

 • Duurzaam resultaat
 • Ontspanning tijdens inspanning

Er zijn dan geen kant en klare wondermethodes die voor iedereen werken. Daarom bied ik verschillende diensten aan zowel individueel, als in groepsverband, in de studio, praktijk, buiten of persoonlijk bij jouw aan huis.

Als coach kijk ik met wie ik werk. Iedereen heeft een eigen verhaal, een eigen rugzak. Dit verhaal heeft je gevormd naar wie je nu bent. Het heeft ervoor gezorgd dat je op een bepaalde manier denkt, voelt en bepaalde keuzes hebt gemaakt. 

Ik luister naar je, zie je en lees tussen de regels door. Ik probeer de vinger op de zere plek te leggen, maar kan ook met je lachen. Ik heb geen oordeel over je; er is geen goed, er is geen fout en er is geen vaststaande manier waarop jij je leven zou moeten leiden. 


Lifestyle coaching biedt jou:

 • Coaching omtrent voeding, beweging, ontspanning & open mind-set, 
 • Aanpakken en loslaten van vaste gewoontes en patronen, stap voor stap
 • Bewust worden van je zwakke en sterke punten zodat je je weerstand tot verandering kunt doorbreken.
 • Informatie die afgestemd is op jouw vraag.

Ben jij er klaar voor om uit jouw comfort zone te stappen en samen met mij deze Lifestyle Challenge aan het gaan om de gezondste, fitste en sterkste versie van jezelf te worden? 

Voel je welkom en maak een afspraak voor een vrijblijvend advies/kennismakingsgesprek.


Sportieve groetjes Danielle