LIFESTYLE COACH & PERSONAL TRAINER

Mijn passie voor fitness, voeding en bewegen is eigenlijk al begonnen toen ik als 18 jarige voor de eerste keer een sportschool in wandelde, op zoek naar leuke, actieve en uitdagende groepslessen. Daarnaast ontdekte ik al vrij snel dat, bij de juiste hoeveelheid, gezonde voeding mijn prestatie op sportgebied flink verbeterde en mijn lichaam ook na het krijgen van 2 kinderen gezond, fit en goed in Shape bleef.
Na een tijd in de kledingbranche te hebben gewerkt, realiseerde ik me dat mijn focus en interesse steeds minder gericht was op het mensen zich mooier en beter te laten voelen met behulp van hun (aan)kleding. Ik wilde ze juist gaan begeleiden naar het mooier en beter voelen in hun eigen Body, want dat is de basis. Gelukkig zijn met jezelf en met de dingen die je doet, dat is echt een heerlijk gevoel! Vanaf dat moment ben ik gestopt in de kledingbranche en dook ik voor de volle 100% de fitnesswereld en healthy lifestyle in. Ik heb in de loop van de jaren diverse opleidingen, cursussen en specialisaties gevolgd en werk nu als Personal trainer & Lifestyle coach in mijn eigen onderneming Big Difference Lifestyle. 

Sinds 1-10-20 ben ik een mooie samenwerking aan gegaan met fysiotherapie praktijk SaFyR Yerseke-Hansweert. Op deze locaties vinden mijn coaching consulten plaats en naast mijn personal trainingen in o.a. de Lifestyle studio aan de noordzandstraat 30, zal ik tussendoor ook ter ondersteuning te vinden zijn in de Fitness-zaal.

Wij bundelen onze krachten omdat wij ervan overtuigd zijn onze klanten op deze manier een breder en tegelijkertijd ook specifieker pakket aan diensten en behandelingen aan te kunnen bieden.
U kunt bij ons o.a. terecht voor:

* Fysiotherapie behandelingen
* Medische Fitness & groepstrainingen 
* Sportmassages
* Vrije Fitness 
* Lifestyle & afslank coaching 
* Fit & Healthy afslank groeps Battles 
* Personal Training 
* Diverse Small Group Trainingen 
* Bootcamp lessen 


Voor de doelgroep overgewicht, obesitas die willen afslanken omdat hun gezondheidsrisico vergroot is, bied ik speciale afslank Battles aan in de vorm van het FIT & HEALTHY programma. Deze begeleiding word dus ondersteund met Personal Group trainingen, voedingsadvies & Lifestyle support/coaching en diverse workshops. Mijn opleidingen gewicht/beweegconsulent, lifestyle coach, personal training met specialisatie beweegdeskundige overgewicht & obesitas sluiten goed aan bij deze doelgroep. 
Tijdens de intake zal ik altijd nagaan of mijn deskundigheid/specialisatie van het juiste niveau is, is dit niet het geval zal ik de desbetreffende persoon doorsturen naar een (beweeg)zorg specialist zoals een Arts, Fysiotherapeut of diëtist.


Opleidingen:
Fitness instructeur
Gewicht/voeding/beweeg consulent
Personal Trainer 
Lifestyle coach


Specialisaties: 
Beweegdeskundige overgewicht & obesitas
Sport & voeding
Functioneel trainer
Bootcamp & Gladiator instructeur


*Gewicht/voeding consulent
(Praktijk nog niet volledig afgerond)