PERSONAL (SMALL GROUP) TRAININGEN & OUTDOOR FITCAMP


PERSONAL TRAINING 

1 op 1 of duo training 

Personal training bied jouw alle handvaten die nodig zijn om tot het optimaalste resultaat te komen. 
Of jij nou een beginnende sporter bent en niet goed weet hoe je moet beginnen of een gevorderde sporter maar het lukt jou niet om de juiste progressie te boeken, samen trainen met een personal trainer betekend effectief doelen behalen.
Ook als je net hersteld bent van een ziekte/aandoening en je graag verantwoord en veilig, weer fit & krachtig wilt worden kan een personal trainer veel voor jou betekenen. Dus ontbreekt het jou aan voldoende kennis, motivatie en/of doorzettingsvermogen om effectief doelen te behalen en heb je hiervoor een stok nodig achter de deur? 
Dan is het Personal training zeker geschikt voor jou!


PERSONAL GROUP TRAINING 

Samen trainen met je Sport-Buddy's

Personal group training bied jouw en je vrienden/familie alle handvaten die nodig zijn om tot het optimaalste resultaat te komen. 
Of jullie nou beginnende sporters of gevorderd zijn, samen trainen op afspraak met een personal trainer betekend effectief doelen behalen.
Dus willen jullie graag verantwoord en veilig, fit & krachtig worden dan kan dit pakket  veel voor jullie betekenen.
Alle small group work-outs & fitcamp is hiervoor beschikbaar!


De Small Group trainingen worden binnenkort uitgebreid, hou hiervoor de
BIG NEWS en mijn FB pagina in de gaten.

SMALL GROUP TRAINING: FUN-FIT 
Functioneel circuittraining
FUN-FIT bestaat uit een trainingsmethode waarbij zoveel mogelijk wordt gewerkt met bewegingspatronen (dus geen geïsoleerde oefeningen in machines) welke ook in het dagelijkse leven voorkomen, denk aan tillen/trekken/duwen/roteren en welke dus daadwerkelijk functioneel voor je zijn. Ons lichaam is ontworpen om te bewegen en bijvoorbeeld niet om ineengezakt de hele dag over een computer gebogen te zitten ;-)
Functionele training kan helpen om een slechte houding en onbalans te corrigeren.
Daarnaast biedt Functionele training fantastische workouts voor vetverbranding door het gebruik van full body oefeningen die kracht en uithoudingsvermogen vergroten en metabolisme stimuleert waarbij geen enkele minuut van je workout verloren gaat.
In iedere functionele workout van gem. 50/55 min. zit 1 FUN gehalte doormiddel van boksen op de zak. Handschoenen zijn hiervoor beschikbaar.

Coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid wordt getraind wat ervoor zorgt dat je een gezond en sterk lichaam zult krijgen zonder blessures. We maken gebruik van Battle Ropes, TRX, Speedladder, Boxs, Kettle bells, Monkey bar, gewicht ballen, weightbags enz enz...

Onder begeleiding van een professionele trainer kunnen er 4-8 pers. per training reserveren om zo de begeleiding goed te kunnen waarborgen.

Di.19.00   Wo.10:00   Do.18:45 (zomer fitcamp)
LOCATIE: LIFESTYLE STUDIO NOORDZANDSRT. 30 YERSEKE

SMALL GROUP TRAINING: W.O.W.
Full-body Fitness workout
De WOW is een wekelijks variërende FITNESS "workout of the week" en meedoen aan de fullbody Fitness trainingen betekend een totale verbetering voor jouw spieruithoudingsvermogen, shape en spierkracht. De tijdsduur van de trainingen zijn gem. 50/55 min. We maken voornamelijk gebruik van losse barbells, schijven en dumbells en we gebruiken de beschikbare apparatuur in de Lifestyle studio.

Omdat het hele lichaam in één keer wordt getraind, zijn de effecten van de WOW trainingen t.o.v. reguliere fitnesstraining minstens net zo groot, dan niet groter. 
Onder begeleiding van een professionele trainer kunnen er 4-8 pers. per training reserveren om zo de begeleiding goed te kunnen waarborgen.
DI. 10:00  Wo.18:45   Do. 10:00

LOCATIE: LIFESTYLE STUDIO NOORDZANDSRT. 30 YERSEKE


SMALL GROUP TRAINING: BBBOOTY
Buik -benen -billen Shape training
BBBOOTY pakt de drie belangrijke B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! Tijdens deze intensieve maandelijks variërende workout train je al deze ‘probleem gebieden’ met behulp van specifieke krachtoefeningen. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je bovendien ook extra calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BBB is daarom de perfecte  workout voor personen die hun BBB zone extra willen shapen maar daarnaast ook aandacht willen besteden aan de overige spiergroepen. Door het gebruik van diverse klein & groot materiaal train je altijd op een gevarieerde manier. We maken o.a. gebruik van gewichten, dumbells, schijven, kettlebells en dynabands. Door het toevoegen van weerstand aan de oefeningen wordt je elke keer iets meer uitgedaagd.
Onder begeleiding van een professionele trainer kunnen er 4-8 pers. per training reserveren om zo de begeleiding goed te kunnen waarborgen.

Ma. 10:00   Wo.19:45
LOCATIE: LIFESTYLE STUDIO NOORDZANDSRT. 30 YERSEKE

 

SMALL GROUP TRAINING: FIGHT-FIT
Boxen & fitness training (Let op, binnenkort beschikbaar)

FIGHT FIT is onze unieke Fitness work-out inclusief (kick)boks technieken en stelt je uithoudingsvermogen flink op de proef.
(kick)Boksen is intensief, krachtig, afwisselend, energiek en werkt tevens als een mooie uitlaatklep. In combinatie met krachtoefeningen ontstaat er een complete work-out die goed is voor zowel je body als je mind.
Bij het regulieren (kick)boksen wordt er veel aan sparren gedaan maar bij FIGHT FIT trainen we naast de krachtoefeningen veel op pads, handschoenen en individueel op de zak.
Het aanleren van de juiste basis technieken staat centraal. 

Je zal jezelf verbeteren op o.a. kracht, conditie, lenigheid, snelheid en weerbaarheid. Daarnaast wordt je Core onderhanden genomen en creëer je een sterke basis waar je op kan bouwen. 
Deze Small Group training is tevens ook ideaal for weight loss en daarbij je zelfvertrouwen een boost te geven!
Onder begeleiding van een professionele trainer kunnen er 4-8 pers. per training reserveren om zo de persoonlijke begeleiding goed te kunnen waarborgen. 

Ben jij binnenkort van de partij??? 
Ma. 19:45 & Do. 19:45
LOCATIE: LIFESTYLE STUDIO NOORDZANDSRT. 30 YERSEKESMALL GROUP TRAINING: MUSCLE MANIA

Full-body krachttraining (Let op, komt 2021 beschikbaar bij voldoende deelnemers)

Muscle mania is een Small group training van gem. 50/60min. en voor diegene die net ff iets extra's willen dan de standaard individuele krachttraining in een open GYM.

De doelstelling van een MUSLCE MANIA training is effectieve Spiermassa activatie!!

Na een goede warm-up besteden we eerst aandacht aan de juiste technieken van bepaalde oefeningen, welke we in de 2e helft van de training aan elkaar koppelen in  set-vorm met een goede individuele opbouw in intensiteit. Iedereen traint dus op eigen niveau en tempo en haalt eruit wat erin zit. De oefeningen kunnen bestaan uit deadliften, squats, pull-ups, clean & press, bench press maar ook de core wordt niet vergeten.
LOCATIE LIFESTYLE STUDIO NOORDZANDSRT. 30 YERSEKE


OUTDOOR GROEPSTRAINING: FIT-CAMP 
Algehele conditie & krachttraining
FITCAMP trainingen zijn wekelijkse variërende BOOTCAMP Lessen die veel bijdragen aan een goede gezondheid. Tijdens de bootcamps worden er veel verschillende spiergroepen getraind en verbeter je jouw conditie. Een win-win situatie dus!  De tijdsduur van de training is gem. 50 minuten. Tijdens de Fitcamp-lessen staan plezier en gezelligheid centraal. Onder leiding van een enthousiaste trainer en regelmatig opzwepende muziek zijn de lessen altijd een feestje om te volgen. Daarnaast vinden veel sporters het leuk om als groep naar een doel toe te werken. 
Ook de lachspieren tijdens de groepslessen genoeg getraind! ;-)

Onder begeleiding van een professionele trainer kunnen er 8-20 pers. per training reserveren. 

Ma18:30 Meetingpoint parkeerplaats SAFYR & LIFESTYLE STUDIO Yerseke
Do 18:30 Zomer Beach editie op het Strandje Yerseke (voorjaars vak. tot 1 okt.)
Zo 10:00  &  11:00 Meetingpoint Jeugdhonk in Hansweert