MIJN WERKWIJZE

Met mijn specialisaties werk ik samen met jou aan jouw wensen en doelen. Samen stellen wij een realistisch doel en daar gaan we ons allebei 100 procent voor inzetten!  Ik ben de stok achter jouw deur, motiveer en support je niet alleen tijdens de personal trainingen en voeding consulten maar ook in jouw eigen online portaal en als het nodig is tijdens lifestyle coachsessies. Op deze manier help ik je gemotiveerd te blijven met jouw doel duidelijk voor ogen. Je zult versteld staan van de resultaten die wij samen kunnen behalen!  

De trajecten vinden zowel persoonlijk aan huis plaats of binnenkort in mijn indoor locatie in Yerseke.

Stap 1: Neem contact met mij op via mail, contact formulier, social media of telefoon zodat wij samen een vrijblijvend kennismaking/advies gesprek kunnen hebben.

Stap 2: Het gratis adviesgesprek is bedoeld om te bespreken wat jouw hulpvraag, doelstelling en of problematiek is en welk pakket het beste bij jou zou passen. Ben je na dit adviesgesprek bereid om samen met mij aan de slag te gaan dan stuur ik jouw vervolgens via de mail de inlog link voor jouw persoonlijk Big Difference Lifestyle portaal. Ook plannen wij samen een vervolgafspraak voor jouw eenmalige START pakket met een uitgebreide intake, start meting en uitleg van het persoonlijk online portaal/apps.

Stap 3: Begin van jouw traject: Intake van 50 min.
Tijdens deze uitgebreide intake bespreken we jouw hulpvraag, doelen, ingevulde intake lijst, leefstijl, voeding en beweegpatroon. Daarnaast meten/wegen we jouw lichaamssamenstelling, bespreken we het persoonlijk plan van aanpak en plannen we de bijhorende vervolg consulten en of trainingen in.

Stap 3: Vervolg coaching/voeding/training.
-Tijdens weegconsulten word de voortgang gemeten en gemonitord en krijg je hierbij feedback en adviezen.

-Tijdens voeding consulten heb je naast de meting ook een extra uitgebreid voedingsadvies & lifestyle opdrachten

-Tijdens personal trainingen vind ook jouw weging, voedingsadvies en/of fittesten plaats.

-Tijdens de Lifestyle coach sessies word ook de voortgang gemeten en gemonitord.

Stap 4/5:
Tijdens de eind evaluatie bespreken we de behaalde resultaten tot nu toe en hoe jij verder kan voor het behouden van jou Big Difference Lifestyle resultaat of we gaan verder toewerken naar jouw langer termijn doelstelling in een vervolg traject.

 

.