HEALTHY LIFESTYLE PAKKETTEN:  FOOD - TRAINING - COACHING

Als Lifestyle coach vind ik het belangrijk om bij te kunnen dragen aan de specifieke wensen van mijn diverse doelgroepen. Hiervoor bied ik meerdere pakketten aan met een diversiteit. Daarnaast ben ik aangesloten bij het landelijke Lijfstijlcoaches platform om zo mijn kwaliteit te kunnen waarborgen. Ik maak gebruik van een uitgebreid online Lifestyle portaal incl. voeding & training apps. Hierdoor kan ik mijn deelnemers ook online voorzien van de nodige support. In mijn portaal en apps vind je daarnaast veel extra kennisgroepen, uitdagingen, voortgang registraties, voeding, beweeg en trainingsplannen.

Alle coaching en personal training pakketten hebben een minimale afname van 12/24 weken, om zo naar een duurzaam resultaat toe te kunnen werken. Vooraf starten we eenmalig met het LIFESTYLE START programma voorzien van een uitgebreide Intake. 
Tijdens deze afspraak maken we een LIFESTYLE analyse, een start meting en nemen we de balans op om te zien of het gewenste pakket het beste past bij jouw doelstelling en hulpvraag. Hierop maken we een gericht & haalbaar Lifestyle plan.
Alle Pakketten zijn gratis voorzien van het online portaal en Food- & Training app.
De mobiele apps zijn een zeer belangrijk onderdeel van jouw LIJFSTIJL begeleidingsprogramma. 

Je gaat ze namelijk gebruiken om:
• Jouw LIJFSTIJL plannen uit te voeren voor; dagelijks bewegen en voedingsinname en wekelijkse trainingen.
• De juiste kennis op te doen: doormiddel van leerzame berichten en opdrachten leer je WAT, maar vooral ook WAAROM dat nodig is om jouw LIJFSTIJL plannen vol te houden.
• Gemotiveerd te blijven: bijhouden van jouw voortgang, deelnemen aan uitdagingen, verdienen van badges, behalen van fitpunten, etc dragen in grote mate mee.

 
BIG DIFFERENCE PERSONAL COACHING PAKKETTEN:


PERSONAL COACHING: BASIS 
Weeg & meet consulten

Naast voldoende bewegen & sporten is gezonde voeding erg belangrijk. Voeding heeft niet alleen invloed op jouw lichaamsgewicht, vetpercentage en spiermassa, maar bepaalt ook voor een gedeelte hoe jij je voelt en/of lekker in je vel zit. Door goed te eten ben je gezonder, energieker en presteer je ook beter. Ook jouw trainingsresultaten zijn dus voor 80% te danken aan het juiste voedingspatroon. Of je nu een paar kilootjes kwijt wilt, gespierder wilt worden of aan een betere conditie werkt, door je progressie te blijven monitoren en de juiste voedingsinname met een op maat gemaakt beweeg/trainingsplan is van doorslaggevend belang voor jouw progressie.  Ben jij op zoek naar een persoonlijk trainingsschema die voldoet aan jouw wensen en wil je daarbij een basis voedingsplan en tussentijdse weegconsulten om zo jouw vorderingen te monitoren, dan is dit pakket een uitstekkende BASIS


PERSONAL COACHING: COMPLEET 

Voeding & afslank consulten
De doelgroep die gewicht willen afslanken voor hun gezondheid en hiervoor meer persoonlijke begeleiding nodig hebben, kunnen kiezen voor dit uitgebreidere COMPLEET voeding & afslank begeleidingspakket, Tijdens deze consulten meten we jouw progressie, nemen we jouw voeding & beweegpatroon door en maken we gebruik van Lifestyle opdrachten om zo tot een duurzame gedragsverandering te komen. Samen gaan we opzoek naar de juiste balans omtrent voeding, beweging, ontspanning zodat jij, jouw doelstellingen op langer termijn kan gaan behalen maar ook kan vasthouden. Ik maak geen gebruik van speciale diëten, kant en klare voedingsproducten, afslank supplementen of andere bijzondere dingen, die niet thuis horen in een gezonde Lifestyle. Ik ga uit van jouw eigen kracht!!  
Afslanken doen wij doormiddel van het lichaam te activeren met gezonde voeding, beweging en een gezonde balans in Lifestyle. Kan jij jezelf hier helemaal in vinden en wil je een flinke stok achter de deur bij het behalen van jouw afslank doelen, neem dan vrijblijvend contact met mij op, zodat wij binnenkort samen aan de slag kunnen. 


PERSONAL COACHING: V.I.P. 

Lifestyle coaching sessies
Het V.I.P. pakket is het meest uitgebreidste Lifestyle coaching pakket en staat voor intensief "samen" werken aan jouw gezonde doelen doormiddel van coaching. 
Is jouw huidige lifestyle een risico voor jouw gezondheid en wil je hier een duurzame verandering in aanbrengen en wil je daarbij professionele ondersteuning? Dan kan een Lifestyle coach jou zeker op weg helpen. 
Een HEALTHY Lifestyle krijg je helaas niet alleen door het volgen van (weer) een dieet, af en toe bewegen/sporten of datgene te blijven doen waar je niet gelukkig van wordt. Nee, een HEALTHY Lifestyle staat voor een langdurig en blijvend resultaat met een positieve invloed op jouw eigen identiteit.
Als Lifestyle coach wil ik jou laten ervaren dat alle kleine aanpassingen gericht op gezonde Voeding, voldoende Beweging, met de juiste basis Kennis, intrinsieke Motivatie en persoonlijk Inzicht, een duurzame gedragsverandering te weeg kunnen brengen in jouw Lifestyle. Je bent vaak tot meer instaat dan dat je denkt.
Dus ben je klaar voor deze uitdaging inclusief onderzoek fases om de gezondste, fitste en gelukkigste versie van jezelf te kunnen worden? Dan nodig ik jou bij deze van harte uit om samen met mij dit verdiepende coaching traject te starten. LIFESTYLE COMBINATIE PAKKETTEN: TRAINING & COACHING 


FIT & HEALTHY AFSLANK BATTLE

Coaching & Personal Group trainingen

Bij overgewicht is de combinatie van professionele support, voeding en lichaamsbeweging extra belangrijk voor de gezondheid. Lichaamsbeweging/sporten en een gezond gewicht verkleint namelijk de kans op hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, suikerziekte en gewrichtsklachten. 
Big Difference biedt daarom een specifiek en doelgericht FIT & HEALTHY Battle aan.
 

Dit afslank programma bestaat uit 2x per week trainen in een Personal group en 1x per maand individuele coaching. Daarnaast ontvang je naast een persoonlijk beweeg & voedingsplan ook maandelijkse groep workshops, presentaties, wegingen en lifestyle opdrachten. 
Het FIT & HEALTHY programma is specifiek bedoeld voor mensen die in een kleine groep (8 pers) willen trainen met professionele begeleiding en daarnaast op een verantwoorde manier wil werken aan zijn of haar overgewicht & algehele fitheid.
De Personal group trainingen zijn op basis van functioneel bewegen in circuit & set vorm waarbij de trainingen gericht zijn op het verbeteren van de 5 grond motorische eigenschappen: 

Coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Alle trainingen kunnen individueel aangepast worden, hierdoor is het instap niveau toegankelijk en kan iedereen deelnemen op zijn of haar eigen niveau.

Tijdens jouw individuele coaching momenten bespreken wij jouw persoonlijke vorderingen op gebied van Lifestyle en sturen wij bij waar nodig voor een zo optimaal mogelijk resultaat.
Zet jij de 1ste stap, dan zetten we samen de 2de, make the DIFFERENCE!PERSONAL TRAINING 

1 op 1, duo of buddy's training

Het Personal training pakket bied jouw alle handvaten die nodig zijn om tot het optimaalste resultaat te komen. 
Of jij nou een beginnende sporter bent en niet goed weet hoe je moet beginnen of een gevorderde sporter maar het lukt jou niet om de juiste progressie te boeken, samen trainen met een personal trainer betekend effectief doelen behalen.
Ook als je net hersteld bent van een ziekte/aandoening en je graag verantwoord en veilig, weer fit & krachtig wilt worden kan een personal trainer veel voor jou betekenen.
Dus ontbreekt het jou aan voldoende kennis, motivatie of doorzettingsvermogen om effectief doelen te behalen en heb je hiervoor een stok nodig achter de deur? 
Dan is het Personal training pakket zeker het geschikte pakket voor jou! 

Het Personal Group "buddy's" trainingspakket is een speciaal aanbod voor jou en je familie/ vrienden groep. Stel je eigen groep samen en deel de kosten. Maak samen gebruik van alle voordelen van een personal trainer. Effectief en volgens jullie wensen op de gewenste tijden/dagen. Alle trainingen kunnen zowel op locatie als aan huis plaats vinden en worden altijd samen vooraf ingepland. SMALL GROUP TRAINING 

Samen doelen behalen & individueel lifestyle verbetering
Is Personal training net een stapje te ver voor jou maar wil je toch graag de voordelen ervaren van een kleinschalige groepstraining met veel persoonlijke begeleiding?  Dan past small Group training wellicht goed bij jou. Doordat je samen kleinschalig traint kan de trainer goed rekening houden met jouw persoonlijke doelstellingen en jou hier persoonlijk op coachen en motiveren om maximaal resultaat uit je training te halen. Deelname aan deze trainingen kan met diverse Lifestyle consulten worden gevolgd en wordt in 3 verschillende vormen aangeboden.  

1. SGT START pakket bevat 1-3 x per week deelname aan de Small Group trainingen in combinatie met het zelfstandig gebruik maken van jouw uitgebreide online lifestyle portaal en de daarbij horende food & training apps.

2. SGT BASIS pakket bevat 1-3 x per week deelname aan de small Group trainingen, online Lifestyle portaal, Food & Training apps. 1x per kwartaal een 

evaluatie consult met body check analyse om zo jouw persoonlijke progressie te monitoren en eventueel samen bij te sturen waar nodig.


3. SGT COMPLEET bevat 1-3 x per week deelname aan de small Group trainingen, online Lifestyle portaal en bijbehorende Food & Training apps.
1x per maand afslank & voeding consult incl. body check analyse. 
Zo kunnen wij alles op alles zetten om jouw doelstellingen te gaan behalen. 


Trainen in een Small Group betekend  een totale verbetering voor jouw uithoudingsvermogen, spierkracht, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit maar ook FUN staat ten alle tijden centraal. De tijdsduur van de trainingen zijn gemiddeld 50/55 minuten en naast de geweldige Compound fitness oefeningen wordt er ook functioneel getraind met materiaal die het HELE lichaam uitdaagt om mee te werken.