VOEDING - PERSONAL TRAINING - LIFESTYLE COACHING

Als Big-Difference Lifestyle coach vind ik het belangrijk om bij te kunnen dragen aan de specifieke wensen van mijn diverse doelgroepen. Hiervoor bied ik meerdere pakketten aan met een diversiteit. Daarnaast ben ik aangesloten bij het landelijke Lijfstijlcoaches platform om zo mijn kwaliteit te kunnen waarborgen. Ik maak gebruik van een uitgebreid online portaal incl. voeding & training app. Hierdoor kan ik mijn deelnemers ook online voorzien van de nodige support. In mijn portaal en apps vind je daarnaast veel extra kennisgroepen, uitdagingen, voortgang registraties, voeding, beweeg en trainingsplannen.

Alle Lifestyle coaching en personal training pakketten hebben een minimale afname van 24 wk, om zo tot een duurzaam resultaat toe te kunnen werken. We starten eenmalig met het LIFESTYLE START programma incl. een uitgebreide Intake. 
Tijdens deze afspraak maken we een LIFESTYLE analyse inclusief een start meting en nemen we eindbalans op om te zien of het gewenste pakket het beste past bij jouw LIFESTYLE doelstellingen.

 
BIG DIFFERENCE LIFESTYLE COACHING PAKKETTEN:

LIFESTYLE BASIS 
Weeg & meet consulten

Naast voldoende bewegen & sporten is gezonde voeding erg belangrijk. Voeding heeft niet alleen invloed op jouw lichaamsgewicht, vetpercentage en spiermassa, maar bepaalt ook voor een gedeelte hoe jij je voelt en/of lekker in je vel zit. Door goed te eten ben je gezonder, energieker en presteer je ook beter. Ook jouw trainingsresultaten zijn dus voor 80% te danken aan het juiste voedingspatroon. Of je nu een paar kilootjes kwijt wilt, gespierder wilt worden of aan een betere conditie werkt, door je progressie te blijven monitoren en de juiste voedingsinname met een op maat gemaakt beweeg/trainingsschema is van doorslaggevend belang voor jouw progressie.  Ben jij op zoek naar een persoonlijk trainingsschema die voldoet aan jouw wensen en wil je daarbij een basis voedingsplan en tussentijdse weegconsulten om zo jouw vorderingen te monitoren, dan is dit pakket een uitstekkende BASIS
Dit pakket is tevens voorzien van het uitgebreide LIFESTYLE portaal incl. een Food & Training app.


LIFESTYLE COMPLEET 
Voeding en afslank consulten

De doelgroep die gewicht willen of moeten afslanken voor hun gezondheid en hiervoor meer persoonlijke begeleiding nodig hebben, kunnen kiezen voor dit uitgebreidere COMPLEET voeding & afslank begeleidingspakket, Tijdens deze consulten meten we jouw progressie, nemen we jouw voeding & beweegpatroon door en maken we gebruik van Lifestyle opdrachten om zo tot een duurzame gedragsverandering te komen. Samen gaan we opzoek naar de juiste balans omtrent voeding & beweging zodat jij, jouw doelstellingen op langer termijn kan gaan behalen maar ook kan vasthouden. Ik maak geen gebruik van speciale diëten, kant en klare voedingsproducten, afslank supplementen of andere bijzondere dingen, die niet thuis horen in een gezonde Lifestyle. Ik ga uit van jouw eigen kracht!!  
Afslanken doen wij doormiddel van het lichaam te activeren met gezonde voeding, beweging en een gezonde balans in Lifestyle. Kan jij jezelf hier helemaal in vinden en wil je een flinke stok achter de deur bij het behalen van jouw afslank doelen, neem dan vrijblijvend contact met mij op, zodat wij binnenkort samen aan de slag kunnen. 
Dit pakket is tevens voorzien van het uitgebreide LIFESTYLE portaal incl. een Food & Training app. 


LIFESTYLE V.I.P. 
Lifestyle coaching

Big Difference V.I,P. pakket is het meest uitgebreidste Lifestyle coaching pakket en staat voor intensief "samen" werken aan jouw gezonde doelstellingen doormiddel van coaching. 
Is jouw huidige lifestyle (misschien) een risico voor jouw gezondheid en wil je hier een duurzame verandering in aanbrengen en wil je daarbij professionele ondersteuning? Dan kan een Lifestyle coach jou zeker op weg helpen. 
Een Healthy Lifestyle krijg je helaas niet alleen door het volgen van (weer) een dieet, af en toe bewegen/sporten of datgene te blijven doen waar je niet gelukkig van wordt. Nee, een Big Difference Lifestyle staat voor een langdurig en blijvend resultaat met een positieve invloed op jouw eigen identiteit.
Als Lifestyle coach wil ik jou laten ervaren dat alle kleine aanpassingen gericht op gezonde Voeding, voldoende Beweging, met de juiste basis Kennis, voldoende Motivatie en persoonlijk Inzicht, een duurzame gedragsverandering te weeg kunnen brengen in jouw Lifestyle. Je bent vaak tot meer instaat dan dat je denkt. Dus ben je klaar voor deze uitdaging incl onderzoek fases om de gezondste, fitste en gelukkigste versie van jezelf te kunnen worden? Dan nodig ik jou bij deze van harte uit om samen met mij dit uitgebreide coaching traject te starten. 
Dit pakket is tevens voorzien van het uitgebreide LIFESTYLE portaal incl. een Food & Training app.


LIFESTYLE COMBI PAKKETTEN COACHING & TRAINING:

PERSONAL TRAINING & LIFESTYLE SUPPORT
1 op 1 Training

Dit pakket bevat diverse elementen van het COMPLEET pakket maar met 1 op 1 personal trainingen om zo tot het optimaalste resultaat te komen. Wil jij graag jouw beweging/training doelstellingen behalen maar lukt dit niet zelfstandig bijvoorbeeld door een te kort aan motivatie, juiste achtergrond kennis en/of gestructureerd opbouwplan, en wil je op het gebied van begeleiding /ondersteuning, bij het verbeteren van je algehele fitheid/conditie, gewicht en/of spierkracht, het neusje van de zalm? Dan is het nu de tijd om samen met een personal trainer aan de slag te gaan. Met de juiste ondersteuning, professionele kennis & support, gaan we jouw doelstellingen deze keer zeker behalen. 
Dit pakket is tevens voorzien van het uitgebreide LIFESTYLE portaal incl. een Food & Training app.
De trainingen vinden altijd plaats op afspraak & in onderling overleg.PERSONAL SMALL GROUP & LIFESTYLE SUPPORT
Fit & Healthy

Bij overgewicht is de combinatie van professionele support, voeding en lichaamsbeweging extra belangrijk voor de gezondheid. Lichaamsbeweging/sporten en een gezond gewicht verkleint namelijk de kans op hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, suikerziekte en gewrichtsklachten. 
Big-Difference biedt daarom op vaste tijden per week een functionele circuit training FIT & HEALTHY aan. 
De Groep bestaat altijd uit 3-6 pers. om zo de persoonlijke aandacht te garanderen. Deze Personal trainingen zijn speciaal bedoeld voor mensen die samen met een paar anderen, op een verantwoorde manier wil werken aan zijn of haar conditie & overgewicht. De trainingen zijn op basis van  bewegingsleer voor starters en functioneel bewegen in circuit vorm waarbij de training gericht is op het verbeteren van het uithoudingsvermogen en spierkracht door duur-en krachttraining. De trainingen worden op maat aangeboden en tussentijds bijgestuurd zodat er een optimaal en duurzaam resultaat kan ontstaan. Daarnaast verwacht ik als jouw Personal trainer dat je minimaal 1x per week zelfstandig deelneemt aan een andere sportles/activiteit en je beweegactiviteit (lopen/fietsen) zoveel mogelijk volgens de Nederlandse norm is. 1x per maand hebben we een gezamenlijk weeg moment  voorafgaand aan de training en 1x per maand een uitgebreid individueel Lifestyle consult om zo jouw vorderingen goed te kunnen blijven monitoren en evt. aan te passen voor een zo goed mogelijk resultaat.  

Dit pakket is tevens voorzien van het uitgebreide LIFESTYLE portaal incl. een Food & Training app.
De trainingen vinden altijd plaats op afspraak: Ma & Do 11:00 Wo 20:00 


PERSONAL GROUP TRAINING & LIFESTYLE SUPPORT
Samen efficiënt trainen 

Is personal training net een stapje te ver of ben je opzoek naar een vervolg pakket dan past Personal Group training (5-10 pers) wellicht goed bij jou.
Doordat je traint in een kleine groep kan de Personal Trainer goed rekening houden met jouw persoonlijke doelstellingen en jou hier persoonlijk op coachen en motiveren om maximaal resultaat uit je training te halen. Voordat je meedoet aan een Personal Group training hebben wij vooraf een START intake met uitgebreide Lifestyle analyse incl. een 0-meting. tussentijds evalueren wij jouw vorderingen en nemen wij een eindmeting. Trainen in een Personal Group betekend  een totale verbetering voor jouw uithoudingsvermogen, spierkracht, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit maar ook FUN staat ten alle tijden centraal. De tijdsduur van de trainingen zijn gemiddeld 45 minuten. Bij de fitness oefeningen wordt er naast het trainen met barbells en dumbells ook gebruik gemaakt van materiaal die het HELE lichaam uitdaagt om mee te werken bij de uitvoering van de oefening. Hierbij kun je denken aan oefeningen met kettlebels, sandbags, TRX etc.  

 1x per 4wk plannen wij een individueel Lifestyle coaching afspraak ter ondersteuning van jouw doelstelling. Daarbij worden jouw individuele vorderingen gemonitord en kunnen direct aangepast worden voor een zo goed mogelijk resultaat.   
Dit pakket is tevens voorzien van een uitgebreide LIFESTYLE portaal met food & trainingsapp maar ook zonder Lifestyle coaching te verkrijgen.
De trainingen vinden altijd plaats op afspraak:  Ma & Do 09:00 en wo.19:00 


BIG DIFFERENCE GROEPSLESSEN
Indoor & outdoor

Alle deelnemers van de groepslessen die een persoonlijk doel hebben en hiervoor extra hulp kunnen gebruiken van mijn LIFSTYLE portaal, vol kennis, uitdagingen, kennis groepen, trainingen, voeding, recepten, beweging, vorderingen enz....kunnen deze activeren voor €15,= per 12 weken.